Børn til tiden tv2

Børn til tiden – TV 2 PLAY

25. nov. 2021 — Eydis har udlevet alle gravides mareridt: Hun mistede sit barn midt under fødslen. Men kunne det være undgået? Fagfolk vurderer, at vi i Danmark …

Eydis har udlevet alle gravides mareridt: Hun mistede sit barn midt under fødslen. Men kunne det være undgået? Fagfolk vurderer, at vi i Danmark…

Hvornår skal en fødsel hjælpes på vej? To kvinders …

Hvornår skal en fødsel hjælpes på vej? To kvinders traumatiske historier indkapsler dilemmaet – TV 2

25. nov. 2021 — I dokumentaren “Børn til tiden” giver eksperter og flere kvinder deres perspektiv på debatten. Se den nu på TV 2 PLAY.

En arbejdsgruppe debatterer netop nu den måde, kvinder i Danmark føder på. Det kan få konsekvenser for omkring 9000 gravide hvert år.

Børn fødes til tiden under coronanedlukningen – TV 2

30. maj 2020 — Antallet af ekstremt for tidligt fødte børn er faldet med 90 procent under den danske coronanedlukning. Mere specifikt er antallet …

Under nedlukningen af samfundet er antallet af ekstremt for tidligt fødte børn faldet kraftigt.

Eksperimentet med vores børn – TV 2 Dokumentar

Eksperimentet med vores børn – TV 2 Dokumentar – TV 2

Hvordan påvirker det børns trivsel, hvis der kommer mere personale i institutionen, som mange forældre har ønsket det? Det undersøger TV 2 Dokumentar.

Hvordan har vores børn det egentlig, når vi har sagt farvel til dem? Forældrene fra en institution i Viborg har givet TV 2 lov til at filme og undersøge, hvor meget nærvær og omsorg deres børn får i hverdagen. I to uger bliver der tilført flere voksne til

De stjålne børn – TV 2 PLAY

Rune husker intet fra tiden før, han som femårig kom til Danmark. Han begynder nu en lang detektivrejse for at finde sandheden om sin fortid.

Rune kan være et af de 20.000 børn, der blev ulovligt adopteret fra Chile i 70’erne og 80’erne

Hver gang der er post i e-boks, frygter mor til to det værste – TV 2

9. nov. 2021 — Anne Sofie Nielsen ønsker for alt i verden ikke, at hendes børn skal … Meget af tiden er ikke værd at mindes, og resten er forsvundet i …

Anne Sofie Nielsen ønsker for alt i verden ikke, at hendes børn skal være systembørn ligesom hende selv.

Da den lille dreng blev født, opstod dilemmaet – TV2 Nyheder

Da den lille dreng blev født, opstod dilemmaet: Hvem skal være Martins mor og far? – TV 2

29. apr. 2021 — Sidste år blev i alt 30 børn tvangsbortadopteret i Danmark. … fødeafdeling trisser Camilla og Dennis rundt for at få tiden til at gå.

Dennis og Camilla venter en lille dreng, men er ifølge kommunen uegnede til at være forældre. Så hvad skal der ske med Martin?

Ingen troede, at han ville overleve – først nu forstår familien …

Ingen troede, at han ville overleve – først nu forstår familien, hvilket mirakel han er – TV 2

30. jun. 2022 — For hun vidste godt, hvad det betød at føde et barn, der kun lige … I mellemtiden var Ditte blevet kørt op på neonatalafdelingen for at se …

Han er født 121 dage for tidligt og er en af de yngste, der har overlevet på Rigshospitalet. Men det er ikke kun det, der gør Pilou særlig.

De brændte børn – TV 2

Lisbeth Zornig rejser med personer tilbage i tiden for at konfrontere deres problematiske barndom.

TV 2-dokumentar i to dele: ‘Vores liv med autisme’

TV 2-dokumentar i to dele: ’Vores liv med autisme’

7. apr. 2022 — TV 2 sætter fokus på børn med autisme og deres forældre, … i skole de sidste fire år og er derfor stort set alene med sin mor hele tiden.

TV 2 sætter fokus på børn med autisme og deres forældre, der kæmper for at få den hjælp, som deres børn har brug for. Det er i den todelte dokumentarfilm ’Vores liv med autisme’, der kan ses på TV 2 PLAY og TV 2 – begge afsnit på TV 2 PLAY tirsdag 12. april. På TV 2 kan første del ses 12. april og anden del 19. april.

Keywords: børn til tiden tv2