Hotel marina restaurant

Cafe & Restaurant – Hotel Marina I Vedbæk

Cafe & Restaurant – Hotel Marina

Hotel Marinas rummelige lounge byder på naturligt lysindfald, komfortable designmøbler samt en café med lokale lækkerier og en hyggelig lobbybar. · Marina’s Café …

Your browser does not support the video tag. cafe & restaurant Book bord Cafe & Restaurant Morgenmad Cafe & Restaurant Morgenmad Nyd en afslappende atmosfære i enestående omgivelser Hotel Marinas rummelige lounge byder på naturligt lysindfald, komfortable designmøbler samt en café med lokale lækkerier og en hyggelig lobbybar. Her er alle velkomne – overnattende

Hotel Marina I Vedbæk – Hotel med god stemning

Hotel Marina er et ideelt valg for alle typer rejsende. Familier og par har nem adgang til idyllisk natur, prisvindende kunst og kulturelle attraktioner.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hotel Marina i Vedbæk nær København.

Restaurant på Hotel Marina i Grenå – Book bord

Udover at fungere som attraktive hotel med havudsigt og bløde senge, rummer Hotel Marina også deres helt egen Café med udgang til terrassen. Velkommen til alle.

Stemningsfyldt restaurant med fokus på friske råvarer og høj kvalitet på Hotel Marina i Grenaa.

Marina’s Café og Terrasse – Anmeldelser – DinnerBooking

Hotel Marina, Grenaa: Se 11 objektive anmeldelser af Hotel Marina, som har fået 2,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 26 af 28 restauranter i Grenaa.

Hotel Marina, Grenaa – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Restauranter i nærheden af Hotel Marina · Restaurant Nautilus. 262 anmeldelser. Nr.1 af 8 i Vedbæk · Cafe Rosenhuset. 161 anmeldelser. Nr.4 af 8 i Vedbæk · Roots.

Hotel Marina, Grenaa: Se 11 objektive anmeldelser af Hotel Marina, som har fået 2,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 26 af 28 restauranter i Grenaa.

De 10 bedste restauranter i nærheden af Hotel Marina

De 10 bedste restauranter i nærheden af Hotel Marina – Tripadvisor

143 personer har allerede anmeldt Hotel Marina. Læs om deres oplevelse, og del din egen.

Restauranter i nærheden af Hotel Marina i Vedbæk på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Hotel Marina i Vedbæk, Danmark.

Hotel Marina Restaurant | VisitDjursland – VisitAarhus

Hotel Marina Restaurant | VisitAarhus

I Hotel Marinas restaurant finder I gastronomiske oplevelser for alle. Kombinér jeres måltid på hotellet med en tur til en af de omkringliggende aktiviteter i Grenå by. 

Hotel Marina | Vedbæk – Facebook

Læs kundernes anmeldelser af www.hotel-marina.dk – Trustpilot

Restaurant – Hotel Marina

Keywords: hotel marina restaurant