Det kan I bruge hængemapper til på kontoret

En praktisk opbevaringsløsning til kontoret, der kan bruges til at organisere og opbevare dokumenter, er ofte et eftertragtet produkt. Og en løsning der samtidig også sparer plads kan være endnu mere efterspurgt. Heldigvis er det netop en problemstilling som hængemapper kan løse.

Det sparer plads på kontoret

En af det største fordele ved at bruge hængemapper er, at det sparer plads på kontoret. I stedet for at have en bunke af papirer liggende på skrivebordet eller i en skuffe, hvor det er svært at finde det man leder efter, kan I opbevare dokumenterne i hængemapper, som du eksempelvis kan installere i et arkivskab. Det giver mere plads og overskuelighed på kontoret, og hjælper samtidig med at I kan holde styr på alle jeres vigtige dokumenter.

Der er nemt at organisere

Ikke nok med at det er pladsbesparende, så er det også nemt at lave et godt opbevaringssystem, så der er styr på sagerne. I kan bruge farvekoder til at kategorisere dokumenterne, så det er nemt og hurtigt at finde dem igen senere. Derudover er hængemapper også nemme at flytte rundt på, hvis I har brug for at omorganisere kontoret eller skifte placering på dokumenterne.

Mange dokumenter på kontoret betyder altså ikke nødvendigvis, at det hele flyder til i papir, som man ikke kan finde rundt i. Det eneste det kræver er blot, at man tænker over hvordan man bedst muligt kan udnytte til kontorinventar som man allerede har investeret i.

E-mail: mail@tobiasehlig.dk