Fragt jeres gods til havs

Mange virksomheder har jævnligt og dagligt brug for at fragte gods over meget store afstande. Her kan en lastbil ikke altid være mest behjælpelig, hvoraf det er en mulighed, at få godset fragtet på et skib. Blue Water Shipping tilbyder forskellige typer for fragt alt afhængigt af, hvad din virksomhed har brug for. Vi er erfarne inden for søfragt, og leverer hvert år et hav af containere fyldt med gods rundt i hele verden. 

Forskellige former for søfragt

De forskellige typer af fragt, som findes, når du ønsker at fragte dit gods med skib gennem Blue Water Shipping, er FCL-forsendelser, LCL-forsendelser og Cross Trade. FCL står for ”Full Container Load”. Her bestiller du en hel container, som kan rumme alt det gods, som der skal fragtes. Alternativt kan du vælge LCL, som står for ”Less than Container Load”. Her har du mulighed for kun at bestille en del af en container, hvis du ikke har så meget, som skal fragtes. Dette er især brugt af speditører, som oftest har mange kunder, der skal transportere gods de samme steder hen. Ved Cross Trade er et tilbud, som du kan benytte dig af, hvis du skal have fragtet gods fra udenlandske fabrikker til andre udenlandske destinationer. 

Opmærksom på yderligere udgifter

Når du benytter dig af søfragt, bør du altid være opmærksom på, at der kan komme tillæg og gebyrer oveni den anslåede pris. Disse kan ændre sig i takt med at markedet udvikler sig, hvoraf det er godt at være opmærksom på.